close
چت روم
شکلات خرمـــایی شیرینی بعد از افطار

چهارشنبه 30 آبان 1397

سایت تفریحی و سرگرمی شوخ

جديدترين مطالب

پربازديدترين مطالب

جستجوگر پيشرفته سايت





تبلیغات


تبلیغات


خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

 خرمای بدون‌ هسته  یک پیمانه
 بیسکویت مادر  یک بسته
 گردو و پودر نارگیل  از هر کدام یک پیمانه
 گلاب  سه قاشق غذاخوری
 شکلات شیری (تخته‌ای سفید)  ۵۰ گرم

 

طرز تهیه :
خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌کرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته :
۱٫ به جای پودر نارگیل می‌توانید از کنجد استفاده کنید.
۲٫ اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.
منبع : ایساتیس

امتياز : نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0




بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



مطالب تصادفي


پکیج طراحی ناخن


لاک لب 3D


آشنای محبوب


آموزش پارکور



خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سايت در خبرنامه سايت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود


آمار کلي سايت